Nyheter

 

2009-03-19

Sublim Media erövrar Asien!

Sublim Media ska producera tre reklamfilmer åt företaget addXtra of sweden. Första är klar och spelas i Japan på en skärm i anslutning till produkten. De andra två och lanseringen av filmerna på hemsidan beräknas till början av April.

I Kina spelas nu en Informationsfilm som Sublim Media har producerat tillsammans med Högskolan i Halmstad för Innovation and Business development masters program. I filmen följer vi två utbytesstudenter under en helt vanlig skoldag. Filmen visar inte bara den akademiska sidan av deras vistelse i Halmstad utan även den sociala och kulturella. Två filmer har producerats med olika studenter, en engelsktalande version och en kinesisk version. Håll utkik på högskolans hemsida för nyheter och publisering.

2009-02-03

Äntligen en uppdatering!

Sublim Media har inte legat på latsidan. Först och främst välkommnar vi en ny medarbetare; Albiana Plava. Vi ser mycket fram emot vad Albiana kommer att bidra med till vår verksamhet och vi hoppas att hon kommer att trivas hos oss.

Ett sammarbete mellan Högskolan i Halmstad och Sublim Media inleddes i Januari. Sublim Meida ska göra en informationsfilm åt Sektionen för ekonomi och teknik. En film om Kinesiska utbytes studenter. Filmen kommer sedan att färdas till Kina och spelas på Universiteten runt om Shanghai. Inspelning v.7

I Januari samlade Sublim Media ihop ett Team för att åka till Gbg och spela in Swedish Metal Awards 2009 på Sticky Fingers. Ett sammarbete mellan arangörerna TL Scandinavia och Aganyzone. På scen stod Trunk, By Night, MAN och Fatal Smile. På Agonyzones hemsida finns där länkar till några klipp. Mer filmklipp kommer här innom kort!

Sopoperan har sammanställts till en Dvd. Både Operan och Dokumentären ryms på en skiva i singelformat. Sublim Media har nu också fått uppdraget att korta ner Operan till 8 minuter som sen ska tas med på konferans i St:Petersburg och visas för branchmedlemmar.

Vi hade även egen monter på Guldmorgon som arangerades av Halmstads Näringslivs AB. 160 personer var på plats och åt frukost, lyssnade på föredrag och minglade. Ses nästa Guldmorgon!

 

 

 

2008-12-10 - Varbergs Sparbank

Varbergs Sparbank har lagt upp två nya klipp som Sublim Media filmat på deras hemsida. Kolla in Webb-tv.

Hemsidan

 

2008-11-19 - ProEvo lägger ut film på hemsidan

Filmerna som Sublim Media gjorde för Proevo ligger nu uppe på deras hemsida och används också flitigt på mässor runt om i europa. Finns även på ProEvos Youtube kanal.

 

 

2008-11-02 - Paletto-filmen

kikre

Komikapp har lagt upp smakprov av informationsfilmen om Paletto på sin hemsida. Gå in och titta!

Länk

 

2008-10-15 - Uppdatering

Sublim Media har haft en hel del att göra under sommaren och början av hösten, därför har hemsidan inte uppdaterats. Här följer en sammanfattning på de olika uppdrag som genomförts under sommaren:


  ProEvo

  Reklamfilmen för ProEvo är färdig och levererad. Väntar med spänning på att grabbarna ska slänga upp den på nätet.


  Tremologic

  Ett sammarbete startades med TL promotion. Ett uppdrag som handlade om att göra en ProMo- Video till en uppfinning som Sonoinvent tagit fram. Uppfinningen är ett nytt svajsystem till elgitarrer. Film kommer när TL promotion lanserar sin hemsida.


  Sopoperan

  Sublim Media fick den stora äran att dokumentera en av de största kultur- och miljöhändelserna som utspelas Halmstad i år. Jonas och Albiana var på plats under några av dagarna för att fånga aktiviteterna bl a ståupp show med Peter Wahlbäck, Auktion, Matlagningsbattle, föreläsningar och seminarier etc. Sublim Samlade även ihop ett team som filmade själva Operan under tre föreställningar som senare klippts ihop.

   

  Kick Aids Out

  Vi har nu även dokumenterat välgörenhetsgalor. Kick Aids Out är en organisation som samlar in pengar till barn i Zambia. Många Halmstadbor dök upp under den här kvällen. En kväll som bjöd på god afrikansk mat, mycket underhållning och tänkvärda samtal av bl a representanter från Zambia. Vi dokumenterade även ambassadörernas möte med landshövdingen på Halmstad slott. Några av artisterna som spelade var Nisse Hellberg, Plura och Eldkvarn, Pauline samt Blacknuss.


  Varbergs Sparbank

  Två gånger har Sublim Media arbetat med Varbergs Sparbank i sommar. Första gången var på miljöfestivalen som var i centrala Varberg. Andra gången var i Sparbankshallen i Varberg då Sparbanken anordnade en bomarknad. Dragplostret för bomarknaden var Martin Timell Läs mer på Varbergs Sparbanks hemsida.

   

 

2008-06-26 - Sublim Media på YouTube

Varbergs Sparbank har lagt ut FunCitydagen på webben. Här är ett av klippen.
Länk

 

2008-06-23 - Sublim Media och Club Monday

Sublim Media gör en Videoinstallation åt nattklubben Club Monday. Klubben har funnits i Halmstad under flera sommrar men finns också i Helsingborg, Varberg, Visby, Båstad och Malmö. Videoisntallationen kommer projeseras uppe i taket på dansgolvet samt visas utomhus, på utsidan av klubben.

monday

 

2008-06-04 - Kontoret flyttar!

Sublim Medias kontor flyttades under tisdagseftermiddagen till nya lokaler på Pilfeltsgatan 73 och Scienspark Halmstad. Alla företag som flyttade med är otroligt nöjda med de fina och fräscha lokalerna och det kommer att bli mycket roligt att arbeta i den här miljön.

 

2008-06-04 - Visning av Halmstad - En Historisk Odyssé

Jonas ska visa Halmstad - En Historisk Odyssé för Hallands Genealogiska Förening på en av deras sommarmöten.
Hemsida

 

2008-06-01 - Sublim Media filmar för Varbergs Sparbank

Under hela söndagen bjöd Varbergs Sparbank in sina kunder till Fun City i Varberg. Jonas var på plats hela dagen för att dokumentera denna familjehändelse. Schemat var fullspäckat med aktiviteter hela dagen med bla artisten "Mojje" och "Tobbe Trollkarl". Intervjuer utfördes med både Sparbankens kunder men även arrangörer och artisterna "Tobbe" och "Mojje".

Varbergs Sparbank har börjat sända reportage via en Webb-Tv som finns på dras hemsida, vilket denna dokumetation kommer vara en del av. Surfa in på Sparbankens Hemsida och klicka in på Webb-Tv för att se inslagen.

VS

 

2008-05-28 - Högskolans 25:års Jubileum

Sublim Media var på plats och filmade avtäckningen och invigningen av Walter Bengtssons skulptur Mälardrottningen från -83. Stort tack till Albiana som tog hand om kamera 2.

Jonas redigerar även materialet som utgör filmen om Högskolans historia. Filmen är på initiativ av Lennart Andreasson och Björn Sterner båda vilka har varit med från första början när högskolan startade.

 

2008-05-14 - Dokumentation av Invigning

Sublim Media kommer dokumentera invigningen av nya Science Park Halmstad den 30:e Maj. Invigningen är i anslutning till Högskolan i Halmstads 25 års jumbileum.

 

2008-05-12 - Filmrecension

Jonas skriver filmrecension för den svenska klättertidningen Bergsport. Jonas har tillsammans med sin klätterkompis Fredrik Palm nu skrivit filmrecensioner för Bergsport i över ett år, något som är både roligt och utvecklande! Filmen som recenseras den härgången är Psyche.
Bergsports Hemsida

klatterförbundet

 

2008-05-05 - Ny hemsida

Den nya hemsidan har lagts upp så ett stort Tack till Martin!

 

2008-05-05 - Visning av Halmstad - En Historisk Odyssé

En visning tog plats på Pålsbo Servicecenter under måndagseftermiddagen. Efter visningen blev det kaffe frågestund. Samtalen var framförallt inriktade på gamla Halmstad och Övrabyområdet.

 

2008-04-29 - Sublim Media Filmar i Örkelljunga

Under tisdagen filmades en upphängning av en kommande utställning av och med Liz Zwick uppe på Drakabyggets Konsthall i Örkelljunga.

drakabygget

 

2008-04-26 - Dvd med Högskolan och Argus

Sublim Media gör Dvdproduktion tillsammans med Högskolan och Argus. Högskolan och Argus

argus

 

2008-04-25 - Intervjuer i Stockholm

Uppe i Stockholm och intervjuar bl a Per Unckel med Kahtinka Linde för Halmstad Högskolans 25års jubileum.

 

2008-04-25 - Sublim Media inleder ett sammarbete med ProEvolution

Sublim Media och ProEvolution ska tillsammans göra en informationsfilm för ProEvo:s trackersystem till Fordon och Marin. ProEvo Hemsidaproevo

 

2008-04-22 - Informationsfilm Klar

Informationsfilmen "Paletto" som är producerad i samarbete med Komikapp/Rehatek blev under tisdagseftermiddagen klar. Filmen skickades iväg till tryckeri och alla är nu spända över att få se det definitiva resultatet när den kommer tillbaka färdigtryckt med omslag och allt. Komikapp/Rehateks Hemsida

kikre

 

2008-04-16 - Visning av Halmstad - En Historisk Odyssé

På onsdagskvällen inrättade sig Jonas, Johan och Johan för att hålla föredrag samt visning för Föreningen Gamla Halmstads medlemmar på deras vårmöte i Immanuelskyrkan. Över 200 personer kom vilket var otroligt roligt och inspirerande. Ett stort tack går till föreningen och Anders Bergenek som arrangerade och lyssnade.